måndag 15 november 2010

Kalas klara och mathilda är officiellt 3 år!!

Vilken helg!!! Man vet att man lever och lär inte känna mig ensam på ett år!!! I lördags natt började det när mathilda vaknade...

- mamma, är jag tre år nu?
-ja, nu är du tre år. Men det är natt fortfarande
-aha, måste jag sova nu?
-ja nu ska vi alla sova. Sov gott hjärtat.
- okej, sov gott... Mamma väck mig i morgon dah!
-jag lovar!
-natt natt!

Och på morgonen kl 6 vaknar hon först så klart och vill öppna sina paket.
Sen va de igång, städa, göra tårta och så trillar det in folk :-) först såklart dalle och Jennie, alltid först :-) sen kommer natascha, Ida, saga morbror och Evelina, farfar, novalie och farmor, faster och farbror, tant Jennie och Peter och morfar så klart... Det blev hemmagjord pizza och efter det min sjukligt goda hemmagjorda cheesecake med vit choklad! Gush va god den blev! Och efter detta tycker man kanske att jag borde lagt mig i soffan o dött.. Nää jag åkte o jobba!!! Men vilken natt!!! Och vilka tjejer, fan att man kunde ha så kul på jobbet?!
Hemma klockan 6, la mig o sov och upp igen vid 11 och börja fixa till nästa kalas!!! Och det var, Tove o teddie, gammelfarmor och gammelfarfar, gammelfaster ann och Micke och Amanda, gammelfaster Lisa och Nicklas och Fabian och Amanda, och mormor och Jimmy..... Jag somnade som en klubbad säl på kenta i soffan igår.. Fy fan vilken helg, men Gud så mysigt!!!! :-)

Mathilda är hemma idag, hon är lika slut som sin mamma! Och på det har jag fått en förkylning!!!

1 kommentar:

Rebecca sa...

tack för att glömde oss :(