onsdag 24 november 2010

Trött!!!

Helt galet trött!! Jobbade till 6, och nu är jag på tåget, over and out!!! Kallt som fan är det ute också, och halt!!! Bussen skulle stanna vid nacka trafikplats men han bara gled förbi.. Skitläskkigt!!!
Musiken klingar och jag hittade gamla godingar, bl.a. Erik Grönwall och Magnus weideskog.. Awesome!!!

Hem och sova nån timme sen upp och ta lillskrutt så pappa får ta hem en slant också ;-)
Får se om det blir jobb i natt också, men det vet jag sen, annars blir det imorn. Tycker verkligen det är skitkul och tur man jobbar med någon som inte är rädd för att ge mig ansvar, måste va bra betyg?! Trafikledde Södertälje idag, det var sjukt kul :-)

Faxade över min uppsägning igår, innan 00.00 så börjar den ju gälla fr.o.m. 23/11 och inte 24..herregud tänk om de skulle sätta mig på julafton... Skulle inte ha ett skit att säga till om då. Men jag va snabbare än så ... Inte för att jag tror att de vill att jag ska jobba efter att P( ombudsmannen) försökt nå de i två veckor, det enda han fått i respons va ett ynka mail med bullshit och hänvisning till en som inte ens har med saken att göra... Haha eller nu har han tydligen det?? Undrar vad den andre har för titel nu?? Puko? ( haha Carro v ibland är bra med norrlänningar med roligt uttal)!

Såg förresten att de söker växelpersonal! Intresserad??? ;-)

Carro v, en chaufför från på vt är från Skellefteå och har också missat det här med pannkakor ;-)
Skickat från min iPhone

1 kommentar:

Carro sa...

Haha vad menar du med Puko? ;P Hänger inte alls med här nu.

Pannkakor gör man i stekpannan och de man gör i ugnen är ugnspannkaka och plättar de är dom där små de ;)